Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g | 
| Tuky | 86,67 g | 
| – nasycené | 41,56 g | 
| – nenasycené | 44,06 g | 
| –– mononenasycené | 37,03 g | 
| –– polynenasycené | 7,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 29,20 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,64 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 28,20 g | 
| – cukry | 25,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g | 
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 200 ml 200 ml vody z vaření fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml | 
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |