Nutriční hodnoty (Pikantní hermelínový salát s vejcem a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 728 kJ / 1 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,55 g |
| Tuky | 144,39 g |
| – nasycené | 43,91 g |
| – nenasycené | 87,13 g |
| –– mononenasycené | 38,41 g |
| –– polynenasycené | 48,71 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 1,54 g |
| Cholesterol | 815 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,49 g |
| Sacharidy | 8,81 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky strouhaného křenu | Křen čerstvý | 7.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá |