Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s houbami a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 832 kJ /
916 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny4,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,16 g
Tuky86,94 g
– nasycené41,84 g
– nenasycené43,87 g
–– mononenasycené37,13 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,23 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,15 g
Sacharidy19,03 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
100 g 100 g lesních hub Hřib čerstvý 100 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
drvený kmín Kmín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.