Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s houbami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 832 kJ / 916 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,16 g |
| Tuky | 86,94 g |
| – nasycené | 41,84 g |
| – nenasycené | 43,87 g |
| –– mononenasycené | 37,13 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,15 g |
| Sacharidy | 19,03 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 100 g 100 g lesních hub | Hřib čerstvý | 100 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| drvený kmín | Kmín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská |