Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s houbami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 832 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 86,94 g |
– nasycené | 41,84 g |
– nenasycené | 43,87 g |
–– mononenasycené | 37,13 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 19,03 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
100 g 100 g lesních hub | Hřib čerstvý | 100 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
drvený kmín | Kmín | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská |