Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí játra s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 877 kJ /
688 kcal
Bílkoviny84,12 g
– z toho živočišné bílkoviny80,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky15,89 g
– nasycené4,79 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené2,29 g
–– polynenasycené5,07 g
––– omega 31,19 g
Vláknina10,69 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 598 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy48,79 g
– cukry21,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g králičích jater Játra králičí 400 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikového octu Ocet balsamikový bílý 30 ml
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu (nejlépe domácí) Kečup ostrý 30 ml
cca 100 ml 100 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 100 ml
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka sušeného tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.