Nutriční hodnoty (Králičí játra s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 877 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 15,89 g |
– nasycené | 4,79 g |
– nenasycené | 7,37 g |
–– mononenasycené | 2,29 g |
–– polynenasycené | 5,07 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 10,69 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 48,79 g |
– cukry | 21,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g králičích jater | Játra králičí | 400 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu (nejlépe domácí) | Kečup ostrý | 30 ml |
cca 100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený |