Nutriční hodnoty (Králičí játra s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 877 kJ / 688 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
| Tuky | 15,89 g |
| – nasycené | 4,79 g |
| – nenasycené | 7,37 g |
| –– mononenasycené | 2,29 g |
| –– polynenasycené | 5,07 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 10,69 g |
| Cholesterol | 1,96 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 48,79 g |
| – cukry | 21,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g králičích jater | Játra králičí | 400 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu (nejlépe domácí) | Kečup ostrý | 30 ml |
| cca 100 ml 100 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 100 ml |
| chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený |