Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový salát s čedarem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 234 kJ /
1 490 kcal
Bílkoviny36,77 g
– z toho živočišné bílkoviny29,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,57 g
Tuky138,92 g
– nasycené64,98 g
– nenasycené69,86 g
–– mononenasycené49,25 g
–– polynenasycené20,60 g
––– omega 30,48 g
Vláknina10,14 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 2,52 g
Sůl6,38 g
Sacharidy19,26 g
– cukry15,93 g
––– laktóza4,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g květáku Květák čerstvý 250 g
100 g 100 g čedaru Čedar 100 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
pár listů listů římského salátu (nebo ledového) Salát římský čerstvý
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.