Nutriční hodnoty (Květákový salát s čedarem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 234 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,57 g |
Tuky | 138,92 g |
– nasycené | 64,98 g |
– nenasycené | 69,86 g |
–– mononenasycené | 49,25 g |
–– polynenasycené | 20,60 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,38 g |
Sacharidy | 19,26 g |
– cukry | 15,93 g |
––– laktóza | 4,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g květáku | Květák čerstvý | 250 g |
100 g 100 g čedaru | Čedar | 100 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
pár listů listů římského salátu (nebo ledového) | Salát římský čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |