Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený pikantní bůček s kedlubnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 232 kJ /
2 206 kcal
Bílkoviny97,51 g
– z toho živočišné bílkoviny88,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,18 g
Tuky180,99 g
– nasycené47,83 g
– nenasycené95,10 g
–– mononenasycené77,01 g
–– polynenasycené18,09 g
––– omega 30,85 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 680 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy40,47 g
– cukry18,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g libovějšího vepřového bůčku (bez kůže a kostí) Vepřový bok 600 g
300 g 300 g kedlubny (nebo patizonu) Kedluben čerstvý 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného česneku Česnek čerstvý 15 g
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
sádlo Sádlo vepřové
jíška Jíška máslová
200 ml 200 ml vývaru (zhruba) Vývar masový 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.