Nutriční hodnoty (Dušený pikantní bůček s kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,18 g |
Tuky | 180,99 g |
– nasycené | 47,83 g |
– nenasycené | 95,10 g |
–– mononenasycené | 77,01 g |
–– polynenasycené | 18,09 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 40,47 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g libovějšího vepřového bůčku (bez kůže a kostí) | Vepřový bok | 600 g |
300 g 300 g kedlubny (nebo patizonu) | Kedluben čerstvý | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
jíška | Jíška máslová | |
200 ml 200 ml vývaru (zhruba) | Vývar masový | 200 ml |