Nutriční hodnoty (Dušený pikantní bůček s kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,18 g |
| Tuky | 180,99 g |
| – nasycené | 47,83 g |
| – nenasycené | 95,10 g |
| –– mononenasycené | 77,01 g |
| –– polynenasycené | 18,09 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 40,47 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g libovějšího vepřového bůčku (bez kůže a kostí) | Vepřový bok | 600 g |
| 300 g 300 g kedlubny (nebo patizonu) | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvě nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| jíška | Jíška máslová | |
| 200 ml 200 ml vývaru (zhruba) | Vývar masový | 200 ml |