Nutriční hodnoty (Vaječná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 526 kJ / 1 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 94,87 g |
| – nasycené | 25,01 g |
| – nenasycené | 43,21 g |
| –– mononenasycené | 33,05 g |
| –– polynenasycené | 10,15 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 2,85 g |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 28,21 g |
| – cukry | 18,33 g |
| ––– laktóza | 4,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 150 g 150 g sýru cottage | Cottage | 150 g |
| 200 g 200 g šunky (alespoň 90% masa) | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| tříbarevný pepř | Pepř černý | |
| pár snítek snítek oregana | Oregano sušené |