Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brokolicí a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 992 kJ / 1 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,31 g |
| Tuky | 122,51 g |
| – nasycené | 18,33 g |
| – nenasycené | 87,15 g |
| –– mononenasycené | 35,64 g |
| –– polynenasycené | 51,52 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 36,65 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,24 g |
| Sacharidy | 57,77 g |
| – cukry | 34,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 větší barevná paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 balení 1 balení cherry rajčátek nebo rajčata (cca 250 gramů) | Rajčata cherry | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 20 g 20 g kečupu | Kečup sladký | 20 ml |
| 30 g 30 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 30 g |
| lák z okurek nebo feferonek | Nálev z okurek |