Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s bazalkovým tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 232 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,52 g |
| Tuky | 31,42 g |
| – nasycené | 4,73 g |
| – nenasycené | 25,55 g |
| –– mononenasycené | 18,84 g |
| –– polynenasycené | 6,72 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 16,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,04 g |
| – cukry | 19,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g bazalkového tofu | Tofu bylinkové | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |