Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 702 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
| Tuky | 26,10 g |
| – nasycené | 6,36 g |
| – nenasycené | 13,16 g |
| –– mononenasycené | 10,94 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 442 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 36,20 g |
| – cukry | 20,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 menší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý |