Nutriční hodnoty (Ořechovo-kakaový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 199 kJ / 6 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,25 g |
Tuky | 475,39 g |
– nasycené | 233,10 g |
– nenasycené | 204,63 g |
–– mononenasycené | 122,60 g |
–– polynenasycené | 82,03 g |
––– omega 3 | 13,36 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 508,09 g |
– cukry | 373,50 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
10 lžic 10 lžic studené vody | Voda | 180 ml |
250 g 250 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
350 ml 350 ml smetany na šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | 350 ml |
1 balíček 1 balíček ztužovače smetany | Ztužovač šlehačky | |
250 g 250 g másla – pokojové teploty | Máslo kravské | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |