Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-kakaový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 199 kJ /
6 740 kcal
Bílkoviny97,48 g
– z toho živočišné bílkoviny52,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,25 g
Tuky475,39 g
– nasycené233,10 g
– nenasycené204,63 g
–– mononenasycené122,60 g
–– polynenasycené82,03 g
––– omega 313,36 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 672 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy508,09 g
– cukry373,50 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
10 lžic 10 lžic studené vody Voda 180 ml
250 g 250 g třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
150 g 150 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
350 ml 350 ml smetany na šlehání (33%) Smetana kravská sladká 30% 350 ml
1 balíček 1 balíček ztužovače smetany Ztužovač šlehačky
250 g 250 g másla – pokojové teploty Máslo kravské 250 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.