Nutriční hodnoty (Polský vepřový guláš se sušenými houbami a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,99 g |
| Tuky | 46,98 g |
| – nasycené | 17,56 g |
| – nenasycené | 22,74 g |
| –– mononenasycené | 17,68 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 41,16 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 51,23 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (krkovice) | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 40 g 40 g sušených hub | Houby sušené směs | 40 g |
| 100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky (není nutná) | Paprika červená sušená | 1 g |