Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na špeku a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 440 kJ / 105 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,95 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín (může být i drcený) | Kmín mletý | |
| špek (nakrájená hrstka) | Špek | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda |