Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát bez majonézy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 497 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny61,14 g
– z toho živočišné bílkoviny56,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,86 g
Tuky72,23 g
– nasycené22,31 g
– nenasycené34,88 g
–– mononenasycené27,59 g
–– polynenasycené7,29 g
––– omega 31,04 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 852 mg
Sůl1,86 g
Sacharidy42,15 g
– cukry15,40 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
4 lžíce 4 lžíce hrášku (sterilovaný nebo mražený) Hrášek zelený 60 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
nálev z okurek (dle potřeby) Nálev z okurek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.