Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanárské brambory s červenou salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 011 kJ /
1 198 kcal
Bílkoviny24,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,38 g
Tuky34,24 g
– nasycené4,62 g
– nenasycené28,56 g
–– mononenasycené24,10 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,13 g
Vláknina29,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60,08 g
Sůl150,00 g
Sacharidy184,85 g
– cukry19,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg malých pevných brambor Brambor zimní 1000 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
150 g 150 g mořské soli (dala jsem napůl s himalájskou) Sůl mořská 150 g
1 1 vetší dužnatá červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného octu Ocet lihový 30 ml
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 1.75 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.