Nutriční hodnoty (Kanárské brambory s červenou salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,38 g |
Tuky | 34,24 g |
– nasycené | 4,62 g |
– nenasycené | 28,56 g |
–– mononenasycené | 24,10 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 29,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,08 g |
Sůl | 150,00 g |
Sacharidy | 184,85 g |
– cukry | 19,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg malých pevných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
150 g 150 g mořské soli (dala jsem napůl s himalájskou) | Sůl mořská | 150 g |
1 1 vetší dužnatá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octu | Ocet lihový | 30 ml |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 1.75 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |