Nutriční hodnoty (Hraběnčiny výborné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 561 kJ / 4 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,40 g |
| Tuky | 185,51 g |
| – nasycené | 46,22 g |
| – nenasycené | 127,72 g |
| –– mononenasycené | 85,12 g |
| –– polynenasycené | 42,60 g |
| ––– omega 3 | 3,15 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 639 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 541,76 g |
| – cukry | 263,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3/4 3/4 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru krupice (podle kyselosti jablek) | Cukr bílý | 18 g |
| mletá skořice (podle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |