Nutriční hodnoty (Ciabatta s flank steakem à la roastbeef)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 46,10 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 38,02 g |
| –– mononenasycené | 21,74 g |
| –– polynenasycené | 16,28 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 1,15 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g flank steaku - vyzrálého | ||
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 ciabatty s dýňovými semínky | Ciabatta | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| pár kapek kapek srirachy nebo chilli oleje | ||
| 4 listy 4 listy římského salátu (ledový, hlávkový apod.) | Salát římský čerstvý | |
| nakládaná mrkev s ředkví (nemusí být) | Ředkev bílá čerstvá | |
| 4 4 menší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |