Nutriční hodnoty (Hospodský zelný salát s cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 551 kJ / 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 51,00 g |
| – nasycené | 3,70 g |
| – nenasycené | 45,10 g |
| –– mononenasycené | 31,60 g |
| –– polynenasycené | 13,50 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 82,95 g |
| – cukry | 72,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 2-3 PL 2-3 PL cukru moučky | Cukr bílý | 62.5 g |
| 1-2 PL 1-2 PL octa | Ocet lihový | 22.5 ml |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 1 1 menší bílá cibule | Cibule čerstvá |