Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na rajčatech s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 444 kJ / 584 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,17 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g | 
| Tuky | 7,78 g | 
| – nasycené | 1,52 g | 
| – nenasycené | 5,52 g | 
| –– mononenasycené | 2,02 g | 
| –– polynenasycené | 3,50 g | 
| ––– omega 3 | 0,18 g | 
| Vláknina | 6,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 54 mg | 
| Sůl | 1,20 g | 
| Sacharidy | 111,33 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat (425 g) | Rajče červené čerstvé | |
| 150 g 150 g mražené kukuřice ( nebo malá plechovka sterilované ) | Kukuřice mražená | 150 g | 
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 ml 100 ml vývaru (nebo vody) | Vývar hovězí | 100 ml | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 malá lžička cukru (nemusí být) | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | 
 
	