Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle boscaiola (po česku))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 708 kJ /
2 320 kcal
Bílkoviny81,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,57 g
Tuky9,39 g
– nasycené3,26 g
– nenasycené3,03 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,50 g
Vláknina57,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,00 g
Sacharidy450,93 g
– cukry58,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin (dala jsem tagliatelle) Těstoviny pšeničné 500 g
500 g 500 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 500 g
1 1 cibule (nakrájená na jemno) Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (nakrájené na plátky) Česnek čerstvý 21 g
800 g 800 g oloupaných konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 800 g
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl, pepř Pepř černý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.