Nutriční hodnoty (Tagliatelle boscaiola (po česku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 708 kJ / 2 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,57 g |
Tuky | 9,39 g |
– nasycené | 3,26 g |
– nenasycené | 3,03 g |
–– mononenasycené | 1,04 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 57,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 450,93 g |
– cukry | 58,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin (dala jsem tagliatelle) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
1 1 cibule (nakrájená na jemno) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (nakrájené na plátky) | Česnek čerstvý | 21 g |
800 g 800 g oloupaných konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 800 g |
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |