Nutriční hodnoty (Tagliatelle boscaiola (po česku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 708 kJ / 2 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,57 g |
| Tuky | 9,39 g |
| – nasycené | 3,26 g |
| – nenasycené | 3,03 g |
| –– mononenasycené | 1,04 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 57,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 450,93 g |
| – cukry | 58,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g těstovin (dala jsem tagliatelle) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 1 1 cibule (nakrájená na jemno) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (nakrájené na plátky) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 800 g 800 g oloupaných konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 800 g |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |