Nutriční hodnoty (Ragú z mletého masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 414 kJ / 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
| Tuky | 2,26 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,46 g |
| –– mononenasycené | 0,41 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 37,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 47,64 g |
| – cukry | 23,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého hovězího | ||
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 dl 4 dl červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| vývar | Vývar hovězí |