Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mléčná polévka s batátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 002 kJ /
718 kcal
Bílkoviny35,52 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky37,17 g
– nasycené23,08 g
– nenasycené12,08 g
–– mononenasycené11,00 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,50 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 498 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy59,60 g
– cukry47,84 g
––– laktóza47,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 stonků 8-10 stonků řapíkatého celeru Celer řapíkatý
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 litr 1 litr plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
1 1 batát Batáty neloupané
1 1 velká šalotka nebo cibule Šalotka čerstvá
1 1 vrchovatá lžíce rýžové mouky Mouka rýžová hladká
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.