Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy a rajčat s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 881 kJ /
1 406 kcal
Bílkoviny51,66 g
– z toho živočišné bílkoviny12,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,33 g
Tuky14,50 g
– nasycené6,78 g
– nenasycené6,92 g
–– mononenasycené4,05 g
–– polynenasycené2,87 g
––– omega 30,15 g
Vláknina47,35 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 492 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy244,63 g
– cukry89,53 g
––– laktóza10,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g červené řepy Červená řepa čerstvá 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
200 g 200 g uvařené pohanky Pohanka loupaná 200 g
250 ml 250 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
kousek kousek rozmarýnu Rozmarýn sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.