Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka (vývar))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 41,20 g |
– nasycené | 26,57 g |
– nenasycené | 14,07 g |
–– mononenasycené | 13,03 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
– cukry | 4,74 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 litry 3 litry vody | Voda | 3000 ml |
1 1 kuřecí hřbet (na 3 díly) | Droby kuřecí směs | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 stroužek 1 stroužek česneku (rozkrojený) | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 žlutá cibule (rozkrojená) | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 1 čerstvá zeleninová směs na polévku (mrkev, celer, pórek) | Mrkev mražená | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |