Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka (vývar))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 745 kJ /
417 kcal
Bílkoviny1,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky41,20 g
– nasycené26,57 g
– nenasycené14,07 g
–– mononenasycené13,03 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,15 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,80 g
– cukry4,74 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 litry 3 litry vody Voda 3000 ml
1 1 kuřecí hřbet (na 3 díly) Droby kuřecí směs
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 stroužek 1 stroužek česneku (rozkrojený) Česnek čerstvý 7 g
1 1 žlutá cibule (rozkrojená) Cibule čerstvá 70 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
1 1 čerstvá zeleninová směs na polévku (mrkev, celer, pórek) Mrkev mražená
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.