Nutriční hodnoty (Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,04 g |
| Tuky | 90,18 g |
| – nasycené | 11,75 g |
| – nenasycené | 77,73 g |
| –– mononenasycené | 65,47 g |
| –– polynenasycené | 12,27 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 19,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 71,96 g |
| – cukry | 41,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/3 hrnečku 1/3 hrnečku (velikost hrnečku 250 ml) olivového oleje | Olej olivový | 83.3333358168602 ml |
| 3 PL 3 PL jablečného octa | Ocet jablečný | 45 ml |
| 2 PL 2 PL Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 PL 2 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
| 1/4 KL 1/4 KL pepře a soli | Pepř černý | 1.25 g |
| 4 hrnečky 4 hrnečky na malé kousky natrhaného kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 2 hrnečky 2 hrnečky jemně nakrájeného červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 2 hrnečky 2 hrnečky nahrubo nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 1 hrneček 1 hrneček sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 3/4 hrnečku 3/4 hrnečku slunečnicových nebo dýňových semínek | ||
| 1/2 hrnečku 1/2 hrnečku zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/3 hrnečku 1/3 hrnečku čerstvé petržele | Petržel kořenová čerstvá | 83.3333358168602 g |