Nutriční hodnoty (Kachní játra na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 16,67 g |
| – nasycené | 5,36 g |
| – nenasycené | 6,96 g |
| –– mononenasycené | 4,73 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,60 g |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské |