Nutriční hodnoty (Kachní játra na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 16,67 g |
– nasycené | 5,36 g |
– nenasycené | 6,96 g |
–– mononenasycené | 4,73 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 23,90 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
tymián | Tymián sušený | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské |