Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní játra na bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 317 kJ /
793 kcal
Bílkoviny104,38 g
– z toho živočišné bílkoviny103,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky16,67 g
– nasycené5,36 g
– nenasycené6,96 g
–– mononenasycené4,73 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,60 g
Sodík 407 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy23,90 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kachních jater Játra kachní 500 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
tymián Tymián sušený
smetana Smetana kravská sladká 12%
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.