Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 111 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 32,36 g |
| – nasycené | 20,67 g |
| – nenasycené | 10,80 g |
| –– mononenasycené | 8,89 g |
| –– polynenasycené | 1,91 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 75,13 g |
| – cukry | 70,53 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| citrón | Citrón čerstvý |