Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lívanečky z ječné mouky s borůvkami a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 435 kJ /
1 538 kcal
Bílkoviny55,28 g
– z toho živočišné bílkoviny29,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,32 g
Tuky29,44 g
– nasycené8,73 g
– nenasycené17,37 g
–– mononenasycené9,34 g
–– polynenasycené8,03 g
––– omega 30,68 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy229,15 g
– cukry45,75 g
––– laktóza16,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jemně mleté ječné mouky Mouka ječná celozrnná hladká 200 g
50 g 50 g jemných ovesných vloček Vločky ovesné 50 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
300 ml 300 ml podmáslí nebo kefírového mléka Podmáslí 300 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 velké jablko Jablko čerstvé 150 g
3 hrsti 3 hrsti borůvek Borůvky čerstvé
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.