Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-chlebová polévka s kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 634 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny43,51 g
– z toho živočišné bílkoviny18,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,76 g
Tuky34,10 g
– nasycené16,00 g
– nenasycené14,79 g
–– mononenasycené8,06 g
–– polynenasycené6,72 g
––– omega 30,58 g
Vláknina37,83 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 1,57 g
Sůl2,71 g
Sacharidy139,86 g
– cukry18,23 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g staršího chleba Chléb pšeničný kváskový 200 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky Paprika uzená 10 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1500 ml 1500 ml i více vývaru (měla jsem z kostí) Vývar hovězí 1500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.