Nutriční hodnoty (Jáhlové šišky s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 3,40 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 2,25 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 199,30 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 3 3 malé brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
| 1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
| hrst hrst mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
| sůl | Sůl mořská | |
| med | Med nepasterovaný | |
| strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |