Nutriční hodnoty (Fazole na mrkvi a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 491 kJ / 356 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,53 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g | 
| Tuky | 32,01 g | 
| – nasycené | 8,00 g | 
| – nenasycené | 23,45 g | 
| –– mononenasycené | 15,84 g | 
| –– polynenasycené | 7,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,53 g | 
| Vláknina | 7,53 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 228 mg | 
| Sůl | 0,53 g | 
| Sacharidy | 10,81 g | 
| – cukry | 3,76 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva velkých bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1/4 1/4 středně velkého celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g | 
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce 7% krémové Ramy na vaření | Margarín máslový | 52.5 g | 
| 1 tenký plátek 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička octa (podle chuti) | Ocet lihový | 5 ml |