Nutriční hodnoty (Domácí jahodový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 53 275 kJ / 12 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
| Tuky | 6,72 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 4,93 g |
| –– mononenasycené | 0,82 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 44,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3 130,98 g |
| – cukry | 3 122,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 2000 g |
| 3 kg 3 kg cukru | Cukr bílý | 3000 g |
| 40 g 40 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |