Nutriční hodnoty (Sója a cizrna s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 81,67 g |
– nasycené | 11,77 g |
– nenasycené | 66,79 g |
–– mononenasycené | 21,63 g |
–– polynenasycené | 45,16 g |
––– omega 3 | 3,48 g |
Vláknina | 170,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 145,93 g |
– cukry | 37,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sóji | Sójové boby | 300 g |
300 g 300 g cizrny | Cizrna | 300 g |
150 g 150 g žampiónů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trochu trochu vývaru ze sóji | Vývar hovězí | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžička 1 lžička Maizeny nebo Solamylu | Škrob kukuřičný | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
estragonový ocet | Ocet lihový |