Nutriční hodnoty (Rýžová frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 659 kJ / 1 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,95 g |
| Tuky | 30,63 g |
| – nasycené | 9,87 g |
| – nenasycené | 13,17 g |
| –– mononenasycené | 10,39 g |
| –– polynenasycené | 2,79 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 217,50 g |
| – cukry | 22,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek uvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |