Nutriční hodnoty (Rýžová frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 659 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,95 g |
Tuky | 30,63 g |
– nasycené | 9,87 g |
– nenasycené | 13,17 g |
–– mononenasycené | 10,39 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 217,50 g |
– cukry | 22,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek uvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |