Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžová frittata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 659 kJ /
1 352 kcal
Bílkoviny47,39 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,95 g
Tuky30,63 g
– nasycené9,87 g
– nenasycené13,17 g
–– mononenasycené10,39 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,16 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy217,50 g
– cukry22,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek uvařené rýže Rýže bílá 250 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.