Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní plátky z vepřové kýty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 671 kJ /
1 116 kcal
Bílkoviny133,43 g
– z toho živočišné bílkoviny128,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky41,69 g
– nasycené13,83 g
– nenasycené22,58 g
–– mononenasycené17,54 g
–– polynenasycené5,04 g
––– omega 30,59 g
Vláknina10,65 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy25,05 g
– cukry10,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
4 4 hranolky špeku na prošpikování Hranolky fritované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
půl lžičky lžičky Koření 5 vůní Koření pěti vůní
půl lžičky lžičky koření tandoori masala Tandoori masala
100 g 100 g nakládaných krájených žampionů Žampion čerstvý 100 g
150 ml 150 ml červeného vína Merlot Víno červené suché 150 ml
300 ml 300 ml vývaru z kostí Vývar hovězí 300 ml
1 lžička 1 lžička cukru dle potřeby Cukr bílý 5 g
chilli Chilli paprička sušená
k podávání nať cibulky, petrželky aj. Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.