Nutriční hodnoty (Brambory opečené s houbami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 723 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 29,20 g |
– nasycené | 18,55 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 9,10 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,28 g |
– cukry | 5,28 g |
––– laktóza | 0,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky hub ve vlastní šťávě | Hřib čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trošínka oleje | Olej řepkový | |
asi 30-40 g asi 30-40 g másla | Máslo kravské | 35 g |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |