Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový kynutý koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 685 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny31,68 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky31,03 g
– nasycené3,71 g
– nenasycené23,92 g
–– mononenasycené16,47 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 31,83 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 822 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy233,65 g
– cukry55,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1 špetka 1 špetka strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
125 ml 125 ml mléka (nebo podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
Drobenka (poměr 2:1:1) Drobenka
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové
rybíz (podle chuti) Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.