Nutriční hodnoty (Meruňková přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 408 kJ / 4 639 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,48 g |
| Tuky | 7,83 g |
| – nasycené | 2,97 g |
| – nenasycené | 3,65 g |
| –– mononenasycené | 0,93 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 99,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 052,00 g |
| – cukry | 903,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg vypeckovaných meruněk | Dužina meruňky čerstvá | 4000 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
| 3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
| 450 g 450 g cukru | Cukr bílý | 450 g |