Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Meruňková přesnídávka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 408 kJ /
4 639 kcal
Bílkoviny40,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,48 g
Tuky7,83 g
– nasycené2,97 g
– nenasycené3,65 g
–– mononenasycené0,93 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,27 g
Vláknina99,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 052,00 g
– cukry903,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg vypeckovaných meruněk Dužina meruňky čerstvá 4000 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
450 g 450 g cukru Cukr bílý 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.