Nutriční hodnoty (Meruňková přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 408 kJ / 4 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,48 g |
Tuky | 7,83 g |
– nasycené | 2,97 g |
– nenasycené | 3,65 g |
–– mononenasycené | 0,93 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 99,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 052,00 g |
– cukry | 903,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg vypeckovaných meruněk | Dužina meruňky čerstvá | 4000 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
450 g 450 g cukru | Cukr bílý | 450 g |