Nutriční hodnoty (Hlívové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 611 kJ / 2 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,96 g |
| Tuky | 4,84 g |
| – nasycené | 2,51 g |
| – nenasycené | 1,21 g |
| –– mononenasycené | 0,56 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 42,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 434,60 g |
| – cukry | 32,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg rýže parboiled | Rýže bílá | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| kmín | Kmín | |
| mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| kousek kousek špeku pro vůni (nemusí být) | Špek |