Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlívové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 611 kJ /
2 058 kcal
Bílkoviny49,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,96 g
Tuky4,84 g
– nasycené2,51 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené0,56 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,05 g
Vláknina42,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy434,60 g
– cukry32,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg rýže parboiled Rýže bílá 500 g
0,5 kg 0,5 kg hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové
kmín Kmín
mletá uzená paprika Paprika uzená
sůl, pepř Pepř černý
kousek kousek špeku pro vůni (nemusí být) Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.