Nutriční hodnoty (Hlívové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 611 kJ / 2 058 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,96 g |
Tuky | 4,84 g |
– nasycené | 2,51 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 0,56 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 42,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 434,60 g |
– cukry | 32,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg rýže parboiled | Rýže bílá | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
kmín | Kmín | |
mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
kousek kousek špeku pro vůni (nemusí být) | Špek |