Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bramborové gnocchi

Recept na domácí bramborové gnocchi pochází přímo z italských stránek o vaření. Díky radám a přesnému postupu se vám domácí gnocchi povedou určitě hned napoprvé.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 2. 2017 14:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 253 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny63,18 g
Tuky14,56 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy381,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z ricette.giallozafferano.it

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Švarcová

20. 2. 2017 18:15

:yes::yes::yes: skvělé, dělám je také tak a domácí jsou nejlepší. Nevím proč se tu řeší jiné věci než daný recept- je to jako v Pelíškách. Tento recept je výborný !!! <3

1974andrea

17. 2. 2017 12:49

Krásné fotky Ivčo :yes:

cathleen

17. 2. 2017 12:35

duchacek: jaké:-? Ráda se nechám poučit :-)

duchacek

17. 2. 2017 12:22

Bramborobé šišky :-K ALE gnocchi to je jiné kafe:-((

casino

16. 2. 2017 19:17

Dajda:
Knedliky vs. noky
No, už chápu, proč se v "Pelíšky" fotřík nebyl štonc domluvit s dcééérou:-D
Nevím jaká mouka se dává do noků ale do knedlíků zpravidla hrubá a do gnocchi jen výjimečně jiná (kukuřičná "krupice") než hladká (pšeničná) :-)
Edit:
Vzpomněl jsem si, že paní casinová dělává noky na špeku, s vejci a k tomu hlávkový salát:yes:
No a ty dopředu vařené noky dělává z krupice:-)

zizala

16. 2. 2017 19:12

Dajda: To nepochybně, ale z hladké mouky to těsto už z podstaty není stejné jako na knedlíky, to jsem se snažila vysvětlit ;-)

Dajda

16. 2. 2017 18:29

zizala: Knedlíky se dělají přinejmenším z polohrubé mouky, já kombinuju polohrubou mouku a dětskou krupičku a přidávám lžíci sádla nebo oleje a trošku prášku do pečiva. Jemné jsou ale taky. ;-)

zizala

16. 2. 2017 18:01

Sudet: Tohle rozhodně není těsto jako na bramborové knedlíky ;-) Tohle těsto je jemnější :-8

Sudet

16. 2. 2017 17:54

Tak nevím o tom, že celý život dělám gnocchi:-D U nás tomu říkáme bramborové špalíčky, v podstatě to jsou bramborové knedlíky:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domáci gnocchi domácí gnocchi recept recept na domácí gnocchi bramborove gnocchi bramborové gnocchi recept bramborové noky bramborové gnocchi recepty domácí bramborové noky recept na domácí bramborové noky domácí gnochi recept na bramborové gnocchi domácí noky domácí bramborové noky recept gnočchi recept domácí gnoci gnochi recept recept na gnocchi domácí gnocci recept bramborové noky recept bramborové gnochi

Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, sůl, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Domácí bramborové gnocchi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oWg3