Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
| Tuky | 12,24 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 10,73 g |
| –– mononenasycené | 7,23 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 7,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,15 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 PL 2 PL čerstvé petrželky (bez stopek) - nahrubo nasekané | ||
| 1 PL 1 PL čerstvých mátových listů - nahrubo nasekané | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 PL 1 PL balzamikového oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 PL 1 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| špetka špetka soli - dle chuti | Sůl mořská |