Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurková omáčka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 858 kJ /
444 kcal
Bílkoviny8,72 g
– z toho živočišné bílkoviny4,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky21,83 g
– nasycené13,73 g
– nenasycené7,31 g
–– mononenasycené6,06 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,23 g
Vláknina5,25 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy51,74 g
– cukry34,08 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce cukru (rovná) Cukr bílý 25 g
5-6 5-6 okurek (sladkokyselých) Okurka salátová čerstvá
1 hrnek 1 hrnek vývaru Vývar masový 250 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného kopru (pokud možno čerstvého) Kopr nať čerstvý 22.5 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.