Nutriční hodnoty (Papriková pasta do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 185 kJ / 5 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
Tuky | 168,40 g |
– nasycené | 13,40 g |
– nenasycené | 146,30 g |
–– mononenasycené | 100,90 g |
–– polynenasycené | 45,40 g |
––– omega 3 | 12,30 g |
Vláknina | 124,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,29 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 776,00 g |
– cukry | 700,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg očištěných červených paprik | Paprika červená čerstvá | 4000 g |
1 kg 1 kg oloupané cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce soli (nemusí být) | Sůl mořská | 30 g |
3 dl 3 dl octa | Ocet lihový | 300 ml |
1 1 Deko | Sůl mořská |