Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková pasta do zásoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 185 kJ /
5 064 kcal
Bílkoviny66,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,00 g
Tuky168,40 g
– nasycené13,40 g
– nenasycené146,30 g
–– mononenasycené100,90 g
–– polynenasycené45,40 g
––– omega 312,30 g
Vláknina124,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,29 g
Sůl30,00 g
Sacharidy776,00 g
– cukry700,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg očištěných červených paprik Paprika červená čerstvá 4000 g
1 kg 1 kg oloupané cibule Cibule čerstvá 1000 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
400 g 400 g cukru Cukr bílý 400 g
2 lžíce 2 lžíce soli (nemusí být) Sůl mořská 30 g
3 dl 3 dl octa Ocet lihový 300 ml
1 1 Deko Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.