Nutriční hodnoty (Papriková pasta do zásoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 185 kJ / 5 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
| Tuky | 168,40 g |
| – nasycené | 13,40 g |
| – nenasycené | 146,30 g |
| –– mononenasycené | 100,90 g |
| –– polynenasycené | 45,40 g |
| ––– omega 3 | 12,30 g |
| Vláknina | 124,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,29 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 776,00 g |
| – cukry | 700,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg očištěných červených paprik | Paprika červená čerstvá | 4000 g |
| 1 kg 1 kg oloupané cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli (nemusí být) | Sůl mořská | 30 g |
| 3 dl 3 dl octa | Ocet lihový | 300 ml |
| 1 1 Deko | Sůl mořská |