Nutriční hodnoty (Brambory "Jeskyňky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 917 kJ / 1 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,89 g |
| Tuky | 69,23 g |
| – nasycené | 18,08 g |
| – nenasycené | 36,19 g |
| –– mononenasycené | 29,12 g |
| –– polynenasycené | 7,07 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 41,54 g |
| Cholesterol | 104 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 124,35 g |
| – cukry | 33,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200-250 g 200-250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 225 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 10 10 i více cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 150-200 g 150-200 g žampionů | Žampion čerstvý | 175 g |
| 2 2 malé lžičky oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| navíc můžeme přidat různé bylinky nebo koření podle chuti | Petržel nať čerstvá |