Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se sýrem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 307 kJ /
1 029 kcal
Bílkoviny56,30 g
– z toho živočišné bílkoviny47,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,15 g
Tuky68,95 g
– nasycené19,88 g
– nenasycené40,44 g
–– mononenasycené22,43 g
–– polynenasycené18,02 g
––– omega 30,75 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 762 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,35 g
Sacharidy38,60 g
– cukry29,70 g
––– laktóza8,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g fazolkových lusků Fazolky čerstvé 200 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
100-120 g 100-120 g tvrdého sýru Gouda Sýr kravský tvrdý 30% 110 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.