Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 307 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g |
Tuky | 68,95 g |
– nasycené | 19,88 g |
– nenasycené | 40,44 g |
–– mononenasycené | 22,43 g |
–– polynenasycené | 18,02 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 762 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 38,60 g |
– cukry | 29,70 g |
––– laktóza | 8,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
100-120 g 100-120 g tvrdého sýru Gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 110 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |