Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 307 kJ / 1 029 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,30 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,15 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,15 g | 
| Tuky | 68,95 g | 
| – nasycené | 19,88 g | 
| – nenasycené | 40,44 g | 
| –– mononenasycené | 22,43 g | 
| –– polynenasycené | 18,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,75 g | 
| Vláknina | 14,60 g | 
| Cholesterol | 762 mg | 
| Sodík | 1,80 g | 
| Sůl | 4,35 g | 
| Sacharidy | 38,60 g | 
| – cukry | 29,70 g | 
| ––– laktóza | 8,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g | 
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g | 
| 100-120 g 100-120 g tvrdého sýru Gouda | Sýr kravský tvrdý 30% | 110 g | 
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | 
 
	