Nutriční hodnoty (Bažantí paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 768 kJ / 2 574 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 248,08 g |
| – nasycené | 131,71 g |
| – nenasycené | 108,65 g |
| –– mononenasycené | 93,08 g |
| –– polynenasycené | 15,57 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,61 g |
| Sacharidy | 20,17 g |
| – cukry | 8,75 g |
| ––– laktóza | 4,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 150 g 150 g vepřových jater | Játra vepřová | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 70 g 70 g slaniny | Špek | 70 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 150 ml 150 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| máslo na vymazání teriny | Máslo kravské |