Nutriční hodnoty (Kuře po gruzínsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 186 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 22,79 g |
| – nasycené | 1,66 g |
| – nenasycené | 20,11 g |
| –– mononenasycené | 14,21 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 6,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 14,95 g |
| – cukry | 7,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ½ K L L pepře | Pepř černý | |
| 1-2 KL 1-2 KL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 1 KL 1 KL kari koření | Kari | 5 g |
| 1-2 KL 1-2 KL grilovacího koření | Grilovací koření | 7.5 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| vývar (nejlépe kuřecí) | Vývar hovězí | |
| 2 PL 2 PL rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| šťáva z půl půl citrónu | Citrón čerstvý | |
| několik lžic několik lžic bílého vína | Víno bílé suché | |
| sekaná zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |