Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 147 kJ /
1 947 kcal
Bílkoviny41,75 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky44,00 g
– nasycené20,50 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,25 g
Vláknina44,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 920 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy324,05 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
2 2 okurky hadovky (případně odpovídající množství polních nebo salátové okurky) Okurka salátová čerstvá
50 g 50 g špeku Špek 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jablečný ocet (případně vinný, množství dle chuti) Ocet jablečný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.