Nutriční hodnoty (Okurkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 147 kJ / 1 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 44,00 g |
| – nasycené | 20,50 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 920 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 324,05 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 2 2 okurky hadovky (případně odpovídající množství polních nebo salátové okurky) | Okurka salátová čerstvá | |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| jablečný ocet (případně vinný, množství dle chuti) | Ocet jablečný |