Nutriční hodnoty (Okurkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 147 kJ / 1 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 44,00 g |
– nasycené | 20,50 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 920 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 324,05 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
2 2 okurky hadovky (případně odpovídající množství polních nebo salátové okurky) | Okurka salátová čerstvá | |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jablečný ocet (případně vinný, množství dle chuti) | Ocet jablečný |