Nutriční hodnoty (Brynzové halušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 31 226 kJ / 7 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,80 g |
| Tuky | 562,61 g |
| – nasycené | 286,02 g |
| – nenasycené | 260,49 g |
| –– mononenasycené | 218,66 g |
| –– polynenasycené | 41,83 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 20,32 g |
| Sůl | 51,17 g |
| Sacharidy | 403,30 g |
| – cukry | 40,50 g |
| ––– laktóza | 18,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g oloupané cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 400 g 400 g slaniny | Špek | 400 g |
| 80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 150 ml 150 ml smetany, min. 31% | ||
| 6 lžiček 6 lžiček zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 48 ml |
| 1 kg 1 kg oloupaných brambor, varný typ B | ||
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 450 g 450 g brynzy | Brynza | 450 g |
| 6 lžiček 6 lžiček zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 48 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |