Nutriční hodnoty (Bramborové noky se špenátem (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,53 g |
Tuky | 22,09 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 18,57 g |
–– mononenasycené | 12,76 g |
–– polynenasycené | 5,80 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,10 g |
– cukry | 12,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
120-150 g 120-150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 135 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špenátový protlak | Špenátové pyré | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
polohrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |